Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘picto’ Category

Sempena Ulangtahun Perkahwinan Daddy and Mummy yang pertama pada 1 Mei 2010, Daddy ingin mengumumkan bahawa daddy akan berpindah ke rumah baru… klik lah gambar bye bye kat bawah ni eh…

Advertisements

Read Full Post »

Mencari Jodoh

terjumpa plak gambar ni.

syabas la makcik, makcik memang hebat…. memang berani… chaiyukkkk…

Read Full Post »

tidak! daddy belom hilang akal.. daddy saja main-main option translate page yang google chrome ada ni… dan ini lah hasilnya bila daddy translate blog daddy ke bahasa indon….

wahahahahahaha…..

Read Full Post »

daddy nak letak gambar anak daddy plak…

ni percubaan dia untuk gelak (ikut kata mummy dia)

semalam opis daddy wat jamuan perpisahan sorang staff yang bertukar ke Bahagian lain. Rupanya daddy pon dapat adiah daripada opis daddy, hadiah untuk anak daddy….

huhuhu…..

Read Full Post »

pirates umo 6 bulan

image1-small1

ni gambar spesel.. masa umo 6 bulan.. ngeh ngeh ngeh… amacam? kah kah kah…

Read Full Post »

ini lah aku…

sani-jr-1-small

sani-jr-2-small

sani-jr-3-small

masa aku balik kuching hari tu, terjumpa gambar-gambar ni.. huhu.. tak ingat la tahun bape, tapi macam menarik.. ehehehe

sila lah komen!

Read Full Post »

Kembar saya…..

saya tertarik sebenarnya pada gambar yang dihasilkan oleh abikal. lantas malam ini saya tergerak pula untuk mencuba sendiri selepas belajar mengenainya di sini.

ini adalah hasil pertama percubaan saya. masih terdapat elemen yang perlu diperbaiki

nota: sila abaikan spender-spender housemate saya yang tergantung di belakang sana. (lupa nak dialihkan)

ini pula percubaan kedua. menarik tetapi jika dihasilkan begini, ramai akan menyangka saya menggunakan teknik cermin.

mungkin di sini lebih jelas keadaannya. saya bersama-sama kembar-kembar saya sedang mengintai anak dara yang berjalan di luar rumah.

hahahaha…

Read Full Post »

Older Posts »