Feeds:
Posts
Comments

Archive for February, 2010

I’m back!

Okay, let me see. My last post was on 12 July 2009. Means that it has been about 7 months of blogging-less for me! Don’t ask me why. I do not have the answer till today.. Haha… Rindu seyyyy… Mesti ramai yang dah lupa pasal blog usang ni. Ahaha… Kalo nak diikutkan, banyak giler cerita yg aku nak letak sini, tp jari ni belom tentu masih kuat menekan kekunci blekberi ni… Blekberi? Ya… Aku dah pakai blekberri.. Takda dah nokia… Dan ya… Blekberri dah ada app utk wordpress… So basically, aku bleh blogging dari mana2 tpt di dunia ini, selagi ada signal celcom (ya, aku guna celcom)… Hatta dari dalam jamban pun aku bleh blogging….

Lots of things has happened for the past 7 months… The biggest impact of all is that my wife is preggy.. InsyaAllah bln april nnt akan dpt la title daddy to me… Anxiously waiting for the baby to ‘pop’ out…

We are still living in this house. Ntah bila rumah baru tu nak siap. Target last christmas, tp nampaknya jalan pun belum buat lagi. So kena tunggu la. But luckily projek tu tak terbengkalai. Kalau tak, see u in court la!!

Work wise, we have been promoted to a new level, syukur. Rezeki semua.. Beban keja pon bertambah. Still maintaining the title es o / pi key.. Tapi tambah lagi title keypiesyu. Hahaha… Skarang buat keje2 enforcement. Menarik, tapi seems kena banyak baca akta and case file lama2.

Tiap hari keluar dari ofis pukul nam stengah dan ke atas. Kesian wifey kena tunggu lama2 kat ofis.. Nak wat cemane kan? Tu la, nak sangat jadi pitidi..

Oklah, cukup stakat ini, untuk a come back. Will write again later (hopefully)….

Read Full Post »