Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2008

Dari facebook

September 23, 1981

Lucky Color: Teal
Personality Strengths: Chivalry, Bravery
Personality Weakness(es): Weak-heartedness
Successful Career Path: Fashion
Sense of Humor Style: Obscure
Adjectives to Describe You: adventurous, enterprising

Description:Enterprising and creative – you see things that most people fail to even dream about. You see the world from a unique perspective and that gives you a natural advantage in most regards. Talented to the point of being almost prodigal, one can only hope that you utilize your talent and make something great of your life.

Advertisements

Read Full Post »

Air Asia

ingat lagi tak yang ini?

haaa… saya dah pun menjalani minor surgery yang sungguh menyakitkan iteww.. dan hasilnya? saya mendapat cuti sakit selama 3 hari dan akan kembali ke pejabat hari isnin minggu depan… so esok saya akan balik ke kuching untuk bercuti sakit! hak hak hak…

Read Full Post »

cincins

Read Full Post »

ok tak? :-

Read Full Post »

Hadiah Dariku…

Read Full Post »

Erinku Pulih!

hari ini, seperti yang papa janjikan kepada erin, papa bawa erin gi hospital. papa pastikan erin dapat rawatan yang terbaik sekali!

papa tukar jantung erin, bagi degupan tu kencangggggg semula.

papa tukar tali pusat erin, supaya erin boleh bergerak dengan selesa.

papa tukar urat-urat erin, supaya erin tak tersedak nanti..

papa tukar darah erin, supaya erin boleh bernafas dengan lancar..

malam tadi papa cakap nak bagi hadiah kat erin bila tiba birthday erin. tapi papa rasa papa nak bagi hadiah tu awal awal, so papa tukar kaki erin..

erin tau tak, bil rawatan yang doktor tu bagi tadi berjumlah RM1800?

tapi takpe, papa tau erin akan balas jasa papa nanti!! chaiyuukk chaiyukkk…

tengok la hadiah papa yang best ni!!

nanti papa kilatkan lagi eh, bila kita sampai kat KB nnt!

Read Full Post »

Read Full Post »

Older Posts »